Big greska
Gospodine Klavijaturista,gresite kod casiove CZ serije.To je ipak nesto posebno i nemoze se porediti sa ovim CTK IGRACKAMA koje se prodaju u zadnje vrijeme.
CZ101 sam davno svirao i interesuje me da ¨li je velika razlika u odnosu na 5000.A da 101 zvuci lose ;Ne vjerujem da ce neko ko je radio na njemu stojati iza te tvrdnje.
KRESO!
Potpuno ste u pravu! Ali kad ja toliko volim tu svirku da stvarno nemogu sve to tek tako lako napustiti,jer ima toliko toga pozitivnog u svemu tome da me jos drzi.
Evo sta mi se desilo proslog mjeseca u MALMÖ-u.
Sviram u nekom SUMNJIVOM lokalu pred 20-tak SUMNJIVIH ljudi i sve ide po planu.Uleti koja stoja (kruna) baksisa,kontam joj miline svirati.Niko ne dolazi da ti dosadjuje oko narudzbi jer je to konobar obavljao za goste.Napravimo pauzu i onako malo pricamo sa gazdom.Ja mu kazem da bi do penzije mogo ovako svirati.Nema one balavurdije da dosadjuje,sto dodje i kaze znas onu pa onu pa onu i kad mu kazes imas li ti para sinko on ti kaze ;Pa ja sam samo pito da li znas.Ono bas seljacko standardno koje me cesto navvodi na penziju.
Ali nema veze sve to.Da ja nastavim pricu.
Ko sto sam naveo idealna svirka ali cjelo vece mi je privlacio paznju jedan ciko sto je sjedio u cosku i cjelo vece samo sutio.Na kraju je on ostao i jedin gost.
Mi sjeli da sredimo racune sa gazdom kad ciko ustaje i prilazi nasem stolu i kaze;Momci dirnuli ste me cetiri puta u dusu; i baci 400€ na sto i ode.
E to je to Kreso sto mi neda u penziju jer znam da ima ljudi koji bas slusaju i koji sebe vide u onim pjesmama sto ih sviramo!
Samo da navedem da su sve cetiri pjesme bile od jednog pjevaca.
Pogodite koji!?
SMRT FASIZMU!!!
|