Videti jedan post
Star 06.08.2008, 12:55   #5
NeX007
Vredan član društva

NeX007's Avatar

Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: Vojka
Godina: 37
Downloads: 680
Uploads: 1
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 26 puta u 16 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 6
Interesi: Muzika
NeX007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
NeX007 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Alix Druze ,moracu da te malo ispravim...Bez ljutnje ,ali Yamaha Sinth-ovi su itekako kvalitetni mogu da traju iole dugo ,cak i vise od ostalih aranzera na trzistu. Mnogi misle da je Yamaha poslednja i najgora u tom cuvenom triu Roland-Korg-Yamaha. Yamahini aranzeri su najmanje zastupljeni na nasem trzistu najvise zbog cene,a ne zbog kvaliteta i moguceg potencijala. Jer Vaxter je lepo rekao : MANJE DOBIJES ZA ONO STO PLATIS. A to je sve Marketing. Boli Yamahu dupe sto mi ovde nemamo para da kupimo njihove proizvode ,sta vise,ne prave oni sintove za nas. Mi i da imamo para,tesko bi se od njih odvojili jer smo ih tesko zaradili. Zapadno trziste je drugacije...a danas sve vise do izrazaja dolazi ona izreka KOLKO PARA,TOLIKO I MUZIKE. Ako gresim ,neka me neko ispravi...ali Korg je ovde najpopularniji zbog toga sto najvise daje,za onoliko koliko trazi. Tako nesto otprilike. Sto ne znaci da je Yamaha za djubre....samo je nama tesko da se pomirimo sa tim da nas smrtnike sisaju kao ovce i stalno izbacuju nesto novo kako bi nam uzeli pare ,sto i jeste cilj svake kompanije -DA NESTO ZARADI.
NeX007 je offline   Reply With Quote