Videti jedan post
Star 14.08.2008, 12:41   #63
zsimonovic
Odomaćeni član

zsimonovic's Avatar

Registrovan/a dana: 06.08.2007
Mjesto: gornji milanovac
Godina: 46
Downloads: 6502
Uploads: 39
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 26 puta u 24 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: racunari,lepe devojke
zsimonovic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
zsimonovic pošalji poruku preko MSN messengera zsimonovic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kosmajac ima dobre ideje,fore i znanje ali mi se ne svidja kako svira solo,bas prljavo.Dobro peva,to mi se svidja i kompletan je i modernije svira.Cortan ima tehniku prstiju ali dosta krlja.Slusao sam ga uzivo,svira jako,nekulturno,koristi piju,piju boje i svira samo inprovizacije,kolo i nista vise nisam cuo.Kad bi ga postavio da svira belacko veselje,nebi mogao da se sastavi sa forspilima.Ustvari on i ne svira forspile.Mica Nikolic,u starim snimcima se cuje da prljavo svira trilere,zbog toga koristi mono boje,jos ubaci portamento tako da kada svira ispada cisto odsvirano jedino sto svira malo staromodnije.Srecko Krecar,slusao sam ga u sobi pored mene,ima poskidao je nekih lepih fora ali svira poprljavo i nista toliko posebno da bi me odusevilo.Svuda se prodaje sa Uvek si mi govorila majko.Amza ima tehniku prstiju,svira samo sa 3 prsta.Sumadijske trilere ne svira dobro.Kako da odsvira Sumadijski triler sa predudarcem sa tri prsta?Ali posto nije Srbin to mu se oprasta.Zbog toga kazem da ne postoji najbolji klavijaturista.Treba slusati kvalitetne muzicare a ne pominjati neke lokalce i loziti se sa njima Ljubisa Pavkovic,Cale Mitrovic,Vlade Panovic,Ionica Minuine,Mexicanu....To su kvalitetni muzicari.
zsimonovic je offline   Reply With Quote