Videti jedan post
Star 24.08.2008, 13:46   #132
josipv
Odomaćeni član

josipv's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Croatia VT.
Godina: 42
Downloads: 545
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 27 puta u 25 Postova
Instrumenti: Kurzweil pc3K6,Korg Kronos 1
Interesi: Muzika,automobili,automehanika
josipv befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
josipv pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mislim da neke velike razlike nema sto se tice zvuka,X6 nema numericko biranje,mjesto usb-sticka koristi flas-card po meni puno bolje jer vam se moze dogodit da zaboravite usb stick pa se morate vračat po njega 30km kao ja jucer,
Ostale funkcije su manje vise iste jedino mislim koliko se sjecam da G6 ima malo bolji editing od X6......

Uostalom to ce ti kolega rolandinjos puno bolje reci on ih im a obe.......

Citat:
Originalno postovano od milanceshow Pokaži Post
Kada posle prepravke i doradjivanja Projekta JA sacuvam projekt na USB.Ali posle svakog tog postupka G6 kreira novi folder u kome se nalazi sve sa starog projekta i plus ono sta sam doradio u projektu.Tako da sam flesku od 2GB vec pola popunio.

Da li da obrisem stare projekte sa USB-a?Plasim se da ga nesto ne poremetim u radu.

@rolandinjos
Netreba da me citiras ako pises odmah posle mene.
Mozes ih obrisat ,ali kad spremas nesto nakon doradivanja uvijek samo napises ime tog istog projecta kojeg si doradivao i on ga samo prepise preko njega......nemora se svaki puta sve SAVE AS jer klavijatura pamti sve sto se "doradi" na njoj ito ostaje skup sa semplovima jedino ako se recimo ocita neki srugi projekt a ovo "doradivanje" nije SAVE AS onda izgubi sve sto je "doradeno"