Videti jedan post
Star 27.08.2008, 12:19   #140
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Odgovor Rolandinjosu i Josipuv!

Ajd' da podelimo ja sam za, ali nek se neko raspita moze li to.Ja ne znam kako to ide da ne bude da se zeznemo nekako!Ja sam jednom samo imao original program i nije mogao da se deli jer sam dobio kljuc za njega u vidu ketridza itd..Proveri Josipe to pa cemo da pazarimo to lako ili da izgooglamo to na drugi nacin ako moze a mislim da ce mozda moci!Ako ko naleti neka vice!
A sto se tice Rolandinjosa evo odgovor za njega:ja jos nisam ni na korgu imao sempl koji je dobro loop-ovan sve sam sam morao da uradim>Ljudi to jako lose odradjuju(vecina ih je radila na triton le i na classic) i nije istina da se to najbolje odradjuje u klavijaturi.Mislim da je najbolja fora sa WAVELAB mislim od verzije 3 pa na gore.On ima poseban odeljak za loop-ovanje semplova i tu je tek lako brzo i kvalitetno.Ako nekog interesuje kako nek me kontaktira jer program ima jednu manu koja se vrlo lako ispravlja.Ali rolandinjos je u pravu sto se semlova tice na rolandu se cuje sve jer semplovi izlaze ostro i svaka mana sempla se cuje sto nije slucaj sa korgom.I jos nesto nama koji smo vec koliko toliko uradili klavijature i nije toliko potreban program YASE 2.0 jedino za varijantu ako hocemo ponekad da ramenimo sempl pa skratimo muke oko pravljenja patch-a za isti ili pravljenja multisempla.Ili ako hocemo neke semplove sa CD-ova za studio tipa Akai,Roland itd.Opet mislim da smo se izverzirali toliko u pravljenju multisempla da nam je mozda lakse da kazemo sebi ma koji ce mi Yase 2.0 lakse mi je da sednem i spicim to sam manuelno nego da....Jedino sto ne moze manuelno tj moze ali je veliki posao je to ako hoces neki sempl koji je uradjen iz vise LAYER-a(to su oni sa cd-a) tu je problem ,mada ja jos nisam naisao da mi neki sempl bas toliko treba za ovu nasu svirku.
bandza je offline   Reply With Quote