Zvucna slika na razglasu je previse mutna vec sam rekao masina nema ekvilajzer.I pored "nabijanja " visokih tonova na mikseru opet nista.Jedini nacin promene zvucne slike je Style works.Umesto mutnog fingered basa staviti piket1 ili 2 i expresion svakog tona posebno postaviti na 127.Naravno sve "mute" gitare iz pratnje zameniti nekom svetlijom bojom.
Efekat se Ivanu gubio prilikom promene boje je zbog toga sto je efekat user tonova bio ukljucen.Tako da svaka boja vuce fabricki postavljen efekat koji je naravno slab pa se ima utisak kao i da ga nema u toku svirke.
Mogu da se za user boje odaberu neke koje su priblizno ista jacine i kao takve memorisu.
Ja sam postavio pitanje o DP pedalama koje se koriste na EXR-E2 i da li ko ima neko iskustvo u koriscenju istih.
Sto se tice toga da je E2 igracka jos uvek nemam takav utisak cak se nadam da cu pokazati da je bolji od daleko skupljih masina bar sto se tice kvaliteta zvuka i onoga sto iz njega moze da izadje.Ako budem dobio zadovoljavajuci rezultat svakako cu postaviti da cujete u suprotnom cu da se pokrijem usima.
|