Videti jedan post
Star 30.08.2008, 12:28   #29
gjoko
Vredan član društva

gjoko's Avatar

Registrovan/a dana: 11.12.2007
Mjesto: Makedonija
Downloads: 1139
Uploads: 26
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 21 puta u 20 Postova
gjoko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gjoko pošalji poruku preko MSN messengera gjoko pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

Eeeee....dosta kolege svi ste u pravu a i mozda niste.Ja jos sviram moj Pa50
pa sam zadovoljan.Bio kod mene prijatelj kupio PA2x (nov) i... kao da ga sredimo, imo neki set neznam od koga ubacen i on meni kaze druze ovo mi se ne svidza pa zar ovako korg zvuci a ja tolike pare bacio. E sad mu ja uklucim moj Pa50 da izabere sta mu se svidza i kad je cuo reko je:...u jebote sint,...i moj mora zvuciti ovako.Ja mu kazem nece tvoj PA2x zvucati ovako nikad,samo moze mnogo bolje ili nikako, a on mene: pa zasto jel ovaj kosta ovoliko onaj kosta onoliko,ovaj ima sempler onaj nema i sta ja znam ..., daj da ubacimo taj tvoj set odmah.Ja se smeskam i ajd ubacimo moj set u njegov Pa2x i on osmeh do usi, pusta sint i
odjednom nista... Sta je bre ovo?... kaze on, pa ovde i ovo nevalja daj da se menjamo sa sajzerima ne mogu vise nemam zivce. E sad idi malo prosetaj kazem ja njemu idi donesi pivo i smiri se.Izaso covek i ja mu za neko vreme ubacio neke seplove i nesto sredio nesto oko efekata da sad ne gnjavim i
pustam mu ritam kad on cuo ljudi posro se od srece.Majketi sta si mu uradio kaze...pa ovo je...pa ovo je....
...i tako dalje... Znaci nemoj te se prepirati oko sajzera ko valja a ko ne, svi su dobri na svoj nacin a to zavisi kako ga sam sredis bas onako za sebe kako ti valja a za da ga sredis moras mu ici u dusu da znas sve sto ti mozes od njega da izvuces,..moze ti neko pokloni i dobre ritmove i dobre boje ili semplove ali ako to ne znas da ti sam upakujes nista i od baba roge sintove. Eto toliko od mene za sad.
gjoko je offline   Reply With Quote