Ovaj zadnji MP3---JEBLI VI MENI SVE PO SPISKU ako ovo nije neki konvertovan ritam...Ma čuo sam beginija i sirtakija i ostalih đavola ne 100 već 999999999-puta kvalitetnijih i to na Korgu PA50...Eno La Alen-Blastusan je živi dokaz za to...Ma daaj pobogu i još nešto...Nedime reko si da možeš da kopiraš JuVe---Po ovim trilerima u Moj Dilbere i po ovom rasponu akorda baš vidim da možeš...Ovako svira onaj mali muzičar a ne čovjek koji ima studio...Trebo si da čuješ kako ovo sviraju ENVR METJAHIĆ i MIRALEM OSA,pa da vidiš šta je tehnika i kvalitet...Ne ljuti se ali rate ovo je katastrofa...Ja mislim da je jadni Ketron ovo uveo kako bi se lansiro na Balkan,ali ovo neće ni da vidi Europe a kamoli balkan...Inče te razlike u ROM memoriji i te đavle što nakazivaju-šta nama to koristi?NIŠTA,a i zvuk Ketrona po ovome-zgadilo mi se...Ovo je kanta pa ti zamjeri koliko hoćeš,ako zamjeriš na tome da ja kažem istinu kako mislim onda ne znam...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|