Jel mozes nesto da postavis sto ti sviras i sto ti pravis......a ne da podturas tudje stvari.
Ovo je tvoj post :
Citat:
Ok prihvatam vase komentare i nema sta da komentarisem. Evo de mi recite sada dal
ovo ne valja, ovo je bar 10 puta bolje od Korga. Bice u sledecih 16 stilova koji dolaze.
Naravno svaki put ce biti bolje i bolje al ovo sada nek mi neko kaze da Korg moze:
http://www.speedyshare.com/576681792.html
|
Kada te je NO1 pitao :
Ti si mu odgovorio :
Citat:
U ovaj zadnji MP3 mislis? Da.
|
Posle par komentara na "zadnji mp3" ,ti si rekao :
Citat:
Znaci i ovaj zadnji MP3 ne valja?
|
Onda je neconix dao komentar :
Citat:
Ovaj je mnogo bolji nego oni prethodni.Moze to lepo da se sredi!
|
Nakon toga je tvoja reakcija bila :
Citat:
A sta je to bolje u njemu? Za mene je gori bar 10 puta.
|
I onda si rekao sledece :
Citat:
Ovaj zadnji MP3...EHEHEHEHE...je Zlatkov ritam, odsviran na Cubase a zato e vama i
poznat taj ritam pa mislite da je konvertiran, naravno da jeste...
harmonike su Scandali, Bubanj je sa Halion one, ostale stvari na Kontakt, bilo je MIDI file
napravljeno od STY za YAMAHA od EastWEST SET A odsvirao je moj kolega Zaim Albanac...
kojeg Enver zna uzivo...da pricam dalje, ne vredi, nema smisla i jadno je, znamo mi svi sta
je ovde u pitanju, necemo tamo ici...
|
Ovakve stvari stvarno ne volim......
-----------------------------------------------------------------------
Sa druge strane ja tebe razumem.Hoces da postignes nesto u toj tvojoj karijeri.Ali te molim da ne vredjas moj sluh i inteligenciju ,a i inteligenciju i sluh drugih clanova.
Mnogi odavde sa sajta sviraju i rade na balkanu.Muzika je toliko napredovala u zadnjih 15-20 godina da je to nenormalno.Postoje mnogo dobrih sviraca na balkanu i malo sire.I ti ljudi su upoznati sa kvalitetnom muzikom i sa kvalitetnim ritmom.
Generalno gledano,ritmovi mogu da prodju ali ne u nekoj visljoj klasi.
Nebi bilo lose da poskidas DEMO Klavijatura i DEMO benova iz download centra.Pa preslusaj malo.Tu ces da vidis razliku.Ima tu i dobrih i losih stvari,ali ti slusaj dobre stvari.
---------------------------------------------------------------------------
A sto se tice konkurencije u USA.............da su nesto veliko postigli sa muzikom na balkanu i evropi,sigurno nebi otisli za USA.U Americi ako imas srece mocices da zivis samo od muzike,a opet to ne garantuje kvalitet tog muzicara.Mada ko moze da garantuje kvalitet muzicara u Evropi ili bilo gde u svetu po obimu posla.........itd.........
Sto se tice globalne saradnje muzicara sa Balkana i Basari Studia............ja sam ZA.....ali nebi ja za pare radio,tj. da me ti placas.
Hocu da imam procenat na autorskim pravima........
Demo ritmova koji sam skinuo sa linka ka Ketronovom zvanicnom sajtu su malo pod znakom pitanja sto se tice autorskih prava.
Na prezentacije nekih ritmova su neke zakonom zasticene pesme.Tako da moze neka
tuzba da vam stigne..........razmislite malo...................
Nebih zeleo da se ova tema zavrsi sa mrznjom izmedju nekih clanova.Zato molim da lepo i lagano smirimo strasti.....
Nedim je postavio ovaj njegov rad zato sto nas ceni kao skup ozbiljnih i kvalitetnih muzicara.Zato i mi moramo da gledamo na njegov rad sa ozbiljnoscu......
@Nedim
Drago mi je sto si podelio svoj rad sa nama.......Pozdrav!