Tema: Korg M50!
Videti jedan post
Star 13.09.2008, 02:11   #8
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo mene opet! Skinuo sam manual od ovog sinta, naime radi se o jeftinijem modelu, bez semplera i bilo kakvom obliku, pustanja ni semplovanja niti mogucnost prosirenja kao kod le i tr, znaci to otpishite. Napajanje je preko adaptera nema kabl 220v, ima klasika izlazi L i R + Slusalice, midi IN, OUT nema Thru, ima dva ulaza za foot swich i damper ulaz, eh da i ima SD slot za snimanje podataka kako navode M50 setova i song-ova + USB za racunar. Ovo mi vise lici na uvelicani model KORG X50 nego skraceni M3. Idemo dalje sto se tice kombinacija i moze se zalepiti max 16 boja u isto vreme a program editing je zadrzan kao kod tritona mada ima ubacen legato za poly i mono funkciju (VEC VIDJENO), ima i portamento to ce sigurno mnoge zanimati i mogucnost user skala e kolko sam "proleteo" kroz "MANUAL" nisam pronasao funkciju ubacivanje user skala u kombinacije po citapu tj knjizi moze da "nabije" 9 efekata u isto vreme 2 master efekta + MASTER EQ + 7 u samom programu ili kombinaciji + EQ (MISLIM DA JE OVO PRETERIVANJE). Sto se tice polifonija i singl modu ide do max 80 polfonija a u DOUBLE 40, velicina rom memorije je 256mb i svi semplovi su u 16bit linernom modu semplovani sto znaci da ima po citapu 1.077 multi semplova sa ubacenih 7 komada u stereo tehnici, 1609 drum semplova od kojih su 116 stereo semplovani, sto se tice mesta za pravljenje farbi u kombnacijama ima 512 mesta, u program modu 640 mesta i 48 user drum setova.Tezina ovog modela sa 5 oktava je 6.8kg.

Evo ukratko mada ako sam nesto zabrljao ispravite slobodno !! Pozdrav !
RadeKOKI je offline   Reply With Quote