Videti jedan post
Star 25.05.2006, 12:35   #10
gorpet
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gorpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala Vaxter!
Hajde onda ovako-ja imam komp sa 1 GB rama, imam M-Audio Audiophile2496, HD 160 GB, dakle nije da ja ne znam sta treba za muziku. Na protiv-znam dosta toga, ali...kako bi sada ti to upotrebio u radu sa automatikom (moze pa50?)? Mislim, koji softver? I sta bi taj softver trebalo da radi?! Ja imam i legalan Cubase SL3 i Halion 3 i Virtual Guitarist EE-sve to legalno! Ali kako sa automatikom? Kako da imas npr ritam gitare koje ima Tyros2 i sl? Verujem da moze, samo mi pojasni na koji nacin. Uzgred, gde se ti tacno nalazis? Jer, gde se to daje uz audio karticu i SX3 za istu cenu? Molim te javi mi, jer ja sam vrlo skromnih finansijskih mogucnosti, zivim u Srbiji i jedan sam od retkih koji pokusava da polako legalizuje svoj softver.(godinama skupljam novac pa onda kupim nesto!!!) Kazu da sam lud, ali ja osecam potrebu da to uradim. Ide tesko, jer je sve skupo, pa bi mi mnogo znacilo ako mogu preko tebe da porucim neki softver. Naravno, ovo je samo u teoriji, ali mi ti reci kako to sve ide. Jos nesto, kako resiti problem na svirci sa kabastim kompom-jer nemam lap top! Gde postaviti monitor, gde kuciste, zar se ljudi nece buniti kada vide skalameriju?
Hvala u napred i pozdrav!
gorpet je offline   Reply With Quote