Ha Vaxtere, ovo ti stvano nije nimalo loša konfiguracija.
Ja za sad radim obradu muzike na PC-u vjerovao ili ne koji me je koštao na Uskršnjem popustu samo 450 Eur-a. A mali je Babaroga za ovo što trebam. S time da imam stari ali LCD monitor marke Hyundai.
Trenutno imam u igri sklopiti za live svirku jedan LAP TOP marke Sony - Visio. Radi se o nekom "ljevom" modelu, no ima u sebi Teratecovu Audio karticu, DVD snimać, Maxtor 80 Gb HDD, bluetooth, ISDN modem ... ( u još mnogo tih gluposti). Također ima i 512 Mb RAM-a. Dobio sam ga iz firme kao otpis. Star je godinu dana, ali riknula mu je ploča pa sad muku mučim da nabavim novu ploču za njega. A također je i upitno da li mu je procesor zdrav. No kako se moj stari bavi popravkom PC računala i instalacijom kompjuterskih mreža probat ću preko njega nabavit ploču, samo sumnjam da ću je igdje nać novu pošto je model star već 2 godine i nema ga više u prodaji.
E, sad prijatelji moji, kad to čudo sklopim, na vama će biti da mi pomognete kako da iz tog čuda vučem samplove u Pa80. Kako da selektiram MIDI mape i kanele, koje programe da koristim ...
No, prvo da ja njega sredim, pa čemo onda kasnije o poslu.
Btw, Vaxter ove cijene su smiješne prema cijenama koje je firma utrošila za moj komp. Imam IBM-ov Think Centre foul nabrijan. Hardwar u njemu vrijedi oko 4.000 Eur-a. No to je babaroga radi poslovnog sistema.
|