Tema: O PA80...
Videti jedan post
Star 30.05.2006, 23:46   #10
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

U sustini i statisticki PA80 nikad ne moze biti bolji nego PSR9000, nema sanse kako god okrenes. Statisticki jedna i JEDINA stvar je bolja kod PA80, to sto ucitava samplove sa kartice, odma bez LOAD funkciju.
Ostalo sve PSR9000 vodi a cak i sami PSR3000 je mnogo ispred PA80.
Kao prvo i posebno ta 2 PSR sto sam spomenuo raspolazuy sa triduplo vecim ROMom, USB konekcijom, detaljnija obrada stilova, sa preciznoscu koju PA80 moze sanjat, PORTAMENTO, bolje dirke, bolja izgradba a posebno PSR3000 koji je bolji i od PSR9000 i PA80, koji je radjen na bazi T2, raspolaze sa YAMAHInom AWM synthezis system, MEGAVOICE i td. Razloga da je PA80 slabiji od ova 2 sinta ima mnogo i to dokazani i statisticki.
Sad reko sam da je PA80 bolji, ja licno ne bi PA80 dao ni za 2 TYROS2.
Bolji je zato sto:
Jedan od najspremljenijih sintova za nasu muziku, nadje se sve 100% sto ti zatreba.
100% fabricki ORIENTALNO spremna masina.
PA80 je isto, i sva PA serija jedna od najbolje sintove koje fabricke dolaze skoro spremni, posebno boje i performance a isto i dosta stilova.
Manji i laksi.
Sto se tice nasu JU balkansku muziku i pored toga sto PSR9000 ima sampling sve prednosti dam za PA80 znajuci da je ipak statisticki mnogo slabija masina.
Sad moje licne potrebe su: STUDIO, DOSTA TIH APARATURA, RADITI SA STRANCIMA, POZNAVATI SAMI SOUND DESIGNING, SAMPLING TEHNIKE I OSTALO, onda tu najvecu prednost bi dao PSRu9000 i pored toga sto u STUDIO nikad ne koristim aranzer, nego zato imam WORKSTATIONS.
Nadam se da ste me razumeli i da sam bio dovoljno fer i iskren.

Pozdrav
BasariStudios je offline   Reply With Quote