Videti jedan post
Star 25.09.2008, 19:51   #49
No.1
Odomaćeni član

No.1's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2007
Godina: 41
Downloads: 1585
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa3x
No.1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
No.1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od vingula Pokaži Post
A joooj,čitam sve ovo i nevjerujem šta sve ima,kod mene je zadnje bilo frka oko opreme kad su mi jednom prdnuli zvučnici (visokotonci)...jaooo....svirka strava bila,dove ja druge kutije ...sound katastrofa...cjelu noč sam sam molio Boga da završim tu svirku.
I onda pred kraj svirke dolazi jedan mulac i penje se na binu, i frajer se lagano rukama drži za klavijaturu i penje se on gore (meni več u glavi se vrti film....ČIME DA GA UBIJEM AKO OVO SVE PADNE DOLE) i zamalo da i nije sve palo dole,sva sreča da je redar bio blizu mene pa je vidio tu budalu da se penje pa ga je odgurnuo a ja držo kljavu i stalak.Hebeno sam se preznojio.

Kažem svima "ako sam zavrijedio batine....tuci" a sj*ebeš li mi nešt od opreme (iako sam dosta miran....eeee tu sam živac) bolje da te nema,šteta se mora naplatit bilo batinama,lovom il ženom
Uuuuu....meni se desilo slicna situacija...
Izlazi pijan iz WC...a bio je tako pijan da je gubio kontrolu...
Onda se uhvatio za moj pa800 koi poceo da se klati jedva se drzao na one plastike na spidera na kraju...
Mi smo bili vec fajront tako da ja se nasao iza njega...i silno sa jednom rukom sam uhvatio klav
a sa druga gurno sam ga od mene...i on pao nad staklenim sto..i polomio...
Pa skocilo obezbedzenje misleci da sam se ja zakacio sa nekim...haos...

Citat:
Originalno postovano od Millan Pokaži Post
Eto kako izgleda kad pevac zaboravi kais, a spadaju mu pantalone.... Snasao se, ne mogu da kazem, samo nije smeo da pridje bini, da mu ne podignem majicu.
To je to...
Svaka cast...