Videti jedan post
Star 13.10.2008, 19:21   #5
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Cena je okvirno oko 600-650 eura...uz modul,znači ful zvukove u njemu imaš mesta za još dva SRX proširenja i Sonic ti može služiti kao audio karta,ja ga i za to koristim,i to vrlo ozbiljno radi,ima balansirane ulaze za instrumente i mikrofon...može reprodukovati wav,aiff.mid i mp3...sve u svemu jako ozbiljna sprava a malena i vrlo zgodna za nošenje...ovo je u najkraćim crtama...

I još nešto...da "pomirim" zaraćene strane...iako sam zakleti rolandovac uzeo sam pa2 i nameravam da prodam g70...tačno je da ne zvuče isto ali je i tačno da se pa2 može veoma dobro srediti (ja sam u toj fazi)...već sam napisao,pošto već koristim fantoma bilo mi je glupo da vučem i g70 pa otud i ova odluka...usemplovao sam sve bubnjeve koje sam koristio na g70 i bubnjeve sa Sonica ali to na pa2 ne izlazi isto,ali se može srediti...naravno uvek postoji opcija midi kabl pa u fantoma jer korg ima odličan fazon Midi Routinga...ja ću za sad raditi na samom pa2 i pokušati da ga doteram po svom ukusu,ako ne uspem rešenje je lako...
  Reply With Quote