@Zoransasic
Moje misljenje je da se mnogi varaju ako misle da sa novcem mogu da kupe sve sto im treba za dobru svirku,pogotovo ako je rijec o kompletnim setovima.Neki od nas sjede dan i noc za klavijaturom rade i pokusavaju da prilagode klavijaturu svojim potrebama,sto neznaci da to nekome drugome mora da odgovara i da nemora vise nista da radi ako kupi set.Zasto je taj set platio 400 € i sta je uopste ocekivao?
Dali je preslusao demo snimke ?
Imali taj set da se nadje negdje na net-u?
Dali sa tim setom mozete da se svira na live nastupima?
Dali ste probali da svirate preko razglasa?
Imate li vi sta bolje?
Samo onaj ko radi na klavijaturi moze da cijeni i postuje rad drugih,ako je rijec o setu koji znam koje i kome prodao i koji sam licno slusao kako rastura u diskoteci,gdje nimalo nije lako podesiti razglas,mogu samo da kazem da vam skidam kapu ako ste majstor i imate nesto bolje ! ! ! !
Ako je rijec o setu koji ja poznajem,nazalost nece se pojaviti na stranici za download,a naj vise bi volio da ovde na Forumu i jedan i drugi se sastanu i daju svoja misljenja i da se razjasne neke stvari.
Ja licno nisam nikada kupovao a nisam ni prodavao,sve sto sam radio do zadnjeg na PA80 to su imali mnogi od clanova,tako cu raditi i dalje ali sada sa PA1x

pa kome budem mogao da pomognem tu sam.