Donekle sam resio problem uz pomoc ASIO4All drajvera,malo sam smanjio kasnjenje pa moze da se kaze da je zadovoljavajuce.Napravio sam i tercu za sada samo C-dur i svirao na pomenutoj konfiguraciji a pritom sam posmatrao koliko je procesor opterecen -NE prelazi 30% tako da toliko o njemu.Mislim da je glavni problem integrisana muzicka ali kao sto sam reko ASIO drajveri resavaju problem.
@jaskonet
Vaxter je vec napravio program o kome govoris ali ga je izgubio sa svim podacima na jednom hard disku.Imas posebnu temu "AILU sta je to" u kojoj imas sve o ovom programu i tercama kao i o primedbama i sugestijama kako da se pomenuti program poboljsa.Postoji i demo verzija tog programa koju mozes skinuti i probati(link je tamo).Kad sve to proucis onda mozemo dalje da se konsultujemo o eventualnim problemima i nacinima kako da se napravi bolji i funkcionalniji program.
Videces da je glavno ostaviti korisniku da sam kreira terce to jest da se omoguci tuning svakog od 12 tonova posebno i da to snimi kao konfiguraciju koju kasnije samo bira iz programa.
|