Videti jedan post
Star 04.07.2006, 17:23   #8
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Tranzit, ti si ipak jedna obicna BUDALA. Sad ako si pametan ocekujem od tebe da napises tvoj ARGUMENT tu i tvoja DEBATA na svaku moju tacku gde je pogresno pa cemo onda to svi prihvatit. Od kako si poceo sa mnom nisi jos naveo nijedan razlog zasto i kako nego samo seres kao TIPICNA BUDALA, ti si tu ispao toliko GOVNO sto mozda pola naroda se tebi smije ovde. Zar si toliko glup pa da ne vidis sam, JEDINA BUDALA si ti ovde koja skace na mojim postovima bez ikakih ARUMENATA i dokaza, samo sta ti padne na glavu pises sakriven ispod FINOM MASKOM jebem ti ja tu finocu tvoju, ne mozes ti bit fin jer znas da si ipak samo TIPICAN_________. Treba tebe majka rodit jos 16 puta da stignes kod mene, ne znas jos ni svoj rodjeni jezik
Sad cekam tvoj ARGUMENTE dokazi me da sam pogresio, nadjes li jedan dokaz u postu svaka cast.

Pozdrav

AL IPAK JE DOSTA DA GNJAVIMO SVE OSTALE I POSTENE KOLEGE.
VIDIM DA I NA FORUMU NE RADI SE PRAVEDNO, OVAKVA BUDALA DO SADA TREBALA BITI MAKNUTA SA FORUMA SKROZ, NEKO 2 DANA ISPITIVAO STVARI U STUDIO, PISAO, POMAGAO I SVEGA A DA ON DODJE DA SERE? NE IDE TO BAS TAKO. SAD ETO VAM NJEGA TU NEK ON PISE POSTOVE ODO JA.
ISTO MOLIM ADMINISTRACIJU DA MAKNE MOJA 2 POSTA ODAVDE POSTO SU NETACNI.

POZDRAV SVIMA I IZVINITE.
BasariStudios je offline