Videti jedan post
Star 04.07.2006, 17:46   #3
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 131
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard OPOMENA

Ljudi sta se ovde desava! Lijepo me stramota :oops: :oops:
Radim 12 sati na dan i trenutno nemam vremena da radim bilo sta vezano za stranicu,kada kog na kratko pogledam na sajt samo me znoj oblije pored svih drugih obaveza treba ovde nekoga da osudjujem i banujem zauvijek.
Ko nece da pomogne nemoj ni da odmaze,nemoj vise da se vrijedjate i da se prepirete,stvarno sam sa zvicima pri kraju sto bi u ovom trenutku najradije kompletno ugasio sajt.
Za sve ovo vrijeme nikada se ovako nesto nije odigralo i bio sam ponosan na sve clanove i ovaj sajt,na kome su mnogi nasli pomoc !
a sada ?

@tranzit
Ocekujem od tebe odgovor sta je u ovome postu pogresno,i zasto Nedim obmanjuje nekoga !
Za ovu temu si ti licno poceo prvi da prvociras i trazim objasnjenje od tebe!
nebranim ovde nikoga ali jednostavno treba tacka da se stavi na sve ove besmislice.

@Nedime
Zahvaljujem se za pomoc i siguran sam da ce kao i uvjek biti od koritsi vecini clanova.

Sa druge strane nesvidja mi se sto tako brzo explodiras i nebiras rijeci kako nebih nekog uvrijedio,zato te molim da ignorises provokacije.

@Tranzit
To i za tebe vazi prekinite na Forumu da se prepirete,a naj bolje mi bilo da se pomirite i postujete jedni druge ! ! !

:oops: :oops: :oops: Yu-Midi Team :oops: :oops: :oops:
yu-midi je offline