Videti jedan post
Star 04.07.2006, 17:53   #8
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Kako da prekinemm, ja sam 2-3 dana to radio ti dodjes i seres sa ARGUMENTOM:

Ja kazem ja sam Nedim ti kazes ne ti si Nedim Begovic, de ti meni fino objasni kaki je taj argument.
Yu-Midi, stavi se u moj polozaj pa ces videti i ti kad explodiras, ja se zato izvinjavam al ovaki prostaci nece gazit po mome iskustvu i znanju, sto je njemu neki RONDZO napunio glavu.
Jer da je on pametan sam i video, 120 ljudi mi se u postu zahvaljuju za taj post, pa nije valjda TRANSIT tu najpametniji da osudjuje sta tacno sta ne a da prica gluposte bez argumente, ima tu pametnih ljudi koji bi stvarno osudili to na ozbiljan nacin a ne on.
Taj post ni G0din ZLATKO SUBASIC sa YuMidija nije osudio da je pogresan koji je naucnjak za sve nas ovde a ne neki COBAN TRANSIT.
Znaci on sada okusava 1 da dokaze preko 2ooo ljudi da je on u pravu a mi svi pogresno? E Budale majko.

Koliko vidim nista nista pokazao da gresim, uzimas moje reci i okrenes ih, eto sad opet pricas o 128 programa u banci i samo oko toga motas? Ko je rekao da nije tako? Kaki ti je taj argument? Imas ti uopste pameti?

Sto se tice posebno KONTAKT 2.1.1, program nad koga blejim skoro 8 sata dnevno...kad bi ti dokazao da je taj sav post pogresan ja bi prihvatio al za KONTAKT 2 ne verujem, za sad bar nemas nikake teoretske sanse, er vidim koliko poznajes tog programa, zapeo za 128 programa u banci i to je sve nista vise.
BasariStudios je offline