Kako da prekinemm, ja sam 2-3 dana to radio ti dodjes i seres sa ARGUMENTOM:
Ja kazem ja sam Nedim ti kazes ne ti si Nedim Begovic, de ti meni fino objasni kaki je taj argument.
Yu-Midi, stavi se u moj polozaj pa ces videti i ti kad explodiras, ja se zato izvinjavam al ovaki prostaci nece gazit po mome iskustvu i znanju, sto je njemu neki RONDZO napunio glavu.
Jer da je on pametan sam i video, 120 ljudi mi se u postu zahvaljuju za taj post, pa nije valjda TRANSIT tu najpametniji da osudjuje sta tacno sta ne a da prica gluposte bez argumente, ima tu pametnih ljudi koji bi stvarno osudili to na ozbiljan nacin a ne on.
Taj post ni G0din ZLATKO SUBASIC sa YuMidija nije osudio da je pogresan koji je naucnjak za sve nas ovde a ne neki COBAN TRANSIT.
Znaci on sada okusava 1 da dokaze preko 2ooo ljudi da je on u pravu a mi svi pogresno? E Budale majko.
Koliko vidim nista nista pokazao da gresim, uzimas moje reci i okrenes ih, eto sad opet pricas o 128 programa u banci i samo oko toga motas? Ko je rekao da nije tako? Kaki ti je taj argument? Imas ti uopste pameti?
Sto se tice posebno KONTAKT 2.1.1, program nad koga blejim skoro 8 sata dnevno...kad bi ti dokazao da je taj sav post pogresan ja bi prihvatio al za KONTAKT 2 ne verujem, za sad bar nemas nikake teoretske sanse, er vidim koliko poznajes tog programa, zapeo za 128 programa u banci i to je sve nista vise.
|