Bez namere da ikoga uvredim,ja koliko sam provalio tamo idu samo totalni ocajnici ili slobodni likovi tipa "idem da mi dupe vidi put".Imao sam do sad najmanje 20-tak konkretnih ponuda za USA,Kanadu i Australiju,ali kad se to lepo baci na papir ispada da ovde zaradim isto ili vise.Najgore od svega je sto ti ljudi tamo misle da smo mi slepci i da jos uvek neznamo sta su pokretne stepenice ili lift pa se veoma lose ponasaju prema muzicarima.Tamo je posao u mnogo vecoj krizi nego kod nas izmedju ostalog i zbog zabrane pusenja na javnom mestu(zamisli kafanu u kojoj se ne pusi).Zao mi sto nisam video kengure,kip slobode i Nijagara falls ali sve to moze da se vidi i turisticki.Za cenu jednog Tyros3,ima put oko sveta(Kon Tiki).Mi,malo patimo od sindroma kaveza zbog svoje visegodisnje izolovanosti i nekretanja po svetu ali za par meseci ce se stvari bitno promeniti pa cemo opet da idemo na kafu u Italiju.Sto se posla tice ipak je Evropa bolja od svega ostalog a i blize je kuci za nedaj boze neke lose situacije.poz.Jeftabgd.
|