pa hvala Bogu,ja volim lijep zvuk,a tacno mi takva masina treba za muziku kojom se bavim i zvuk koji zelim...volio bih ga probati...i kupiti. Ne konta raja uvijek na cemu im sviramo,ali vise volim da radim posao sa uzivanjem u zvuku nego da uzmem (bez uvrede) g 800 ili pa 50 pa da tezgarim bez uzitka i ono spartanski,imam boju i ritam al kakav??? pa pobogu,sad ispade da trebamo hodati u krpama,pa normalno da cu obuci udobnu odjecu,ne samo da nisam go....za sta onda zivim i sviram ako necu teziti profesionalnom zvuku i ispuniti sebi to zadovoljtvo zvano audya. za pa 800 sve sto mom uhu treba sam morao da otkucam pa sta,ako neko hoce da to nesto samo svira,pustis cd ...dobar player je 100e
AUDYA...Ja mislim da je to sprava koja je pokopala i zabrinula mnoge brendove,ima zvuk i podstice mastu da na kraju veceri kad tezgaris odsviras jos koju ono za sebe... mislim da mi nece biti dosadna kao korg koji samo dodaje ponesto za svaki novi model...sta je hvalilo da pa800 ima bar opciju prosirenja RAMa,hvalilo je to sto niko ne bi ni pogledao x2,ne? Vjerovatno se mnogi nece sloziti samnom,ali ni tyros nema neki sound,tacnije zvuci mi isto ko sto i izgleda...PLASTICNO
O ukusima ne treba puno raspravljati...mnogi nisu do kraja provalili ni x5D pa tako...