loop sa instrumentima mozes izvesti i na pa 800,ali da napravis jedan vrhunski ritam i ode memorija... npr import groove,nabacis koji loop usminkas fino te popunis (citaj ZABETONIRAS) ram koji se na pa 800 pokazao...kako se pokazao,malo se napatis dok poznati korgov OS te izje.e jedno petnestak puta i tak... korg sam volio ali mi se sve vise gadi jer su poceli da rade i prodaju muda za bubrege...nemozes bez korga a kad ga kupujes novog,vec ti je u glavi sta bi moglo da fali..a moras na necemu radit svirke.
Svidja mi se samo karma kao dobra ideja...a ostalo...pa postigli su napraviti fin alat za svirku nas manjih ljudi...imas sve a opet nista,pocnes da radis malo pa ti fali ovo,pa ono... Volio bih cuti korga da me odusevi...slabo ih je. PA 80 je u svoje vrijeme bio otkrice,a i danas moze zvucati ko pa800 ako znas sta zelis pa to napravis. Pa 800 sam kupio jer nije bilo x2 u prodavnici,a sad se i ne kajem...isto sranje majke mi. Kad sam cuo AUDYA sjetio sam se osjecaja kad sam cuo (nekad to davno bese) prvi pa80 i fabricke dance ritmove koji su tad bili nezamislivi na rolandu,yamahi... Mislim da AUDYA vrijedi svaki cent.
Uskoro cu biti....
Fijuk audya