###(imam peavay st12 i basbinovi peavay###
Sve si reko...Pa to su ti čovječe užas kutije,bar za mene...Nema tu kvalitetne reprodukcije zvuka,topline,akustike,ama ništa...To su ja mislim NAJSLABIJE i najjeftinije kutije koje je Peavey napravio...Prodaj to i kupi sebi neke Behringerove B1520,jeftine su a vidjećeš da je razlika u zvuku drastična...Behringerovi mikseri su se pokazali kao najbolji izbor u odnosu cjena-kvalitet,efekti im nisu baš za nešto,ali zato nabaviš jedan kvalitetan modul s efektima i rješio si taj problem...Njihove miksete stabilno rade,čak i kad se zagriju nemaju veliku distorziju kao što se to pokazalo kod SoundCraftovih pojedinih modela (a mnogo skuplji),i jednostavno za te pare ništa slično nema...Ja mislim da u tom cjenovnom rangu,od Dynacorda možeš kupiti samo stalke,još pitanje hoćeš imati dovoljno (300eur)...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|