Blusa, tebe stavljam odma u kategoriji ENVA, posto vi oboje radte za SNOOP DOG i LIL KIM (zna on fino sta pricam, i kad me nazvo na fone i na comp, razboleo mi jaja, ja hteo coveku da kazem ZDRAVO nije mi dao ni to, odma poceo kako radi za LIL KIM kako on svira, kako on ovo ono i odma sam video da nema hleba, nije mi ZDRAVO dao da mu kazem i plus toga na MESSENGER jaja mi izvadio a pitao sam 10 muzicara po NEW YORKU dal je neko cuo za njega, i amerikanci i nasi, niko nije nista), tako je meni bar ENVA rekao, a moze i ovaj MANAC pored vas. Naravno da cu pisat svasta kad nadjem nekoga ko vas pojedinaca sto dolazi ovde i samo sere ko dete bez ikakih razloga i debate...BOLJI OVAJ, LOSI ONAJ a ne zna da kaze zasto, sad vas fino molim da mi date raazloge zasto MOTIF ne valja, al opravdane i tehnicke razloge a ne BUDALASTINE ko vase.... i nikoga nigde nisam na ovaj post vredjao, kako ti je i sama Administracija odgovorila. Kao prvo vi NE ZNATE i NEMATE pretstava sta jedan sint moze, sta EXTREME ili MOTIF moze, znate da ukljjucite, odaberete boju i svirate, to je sve, a ostalo?
To ostaje nama profesionalcima kao JA, VAXTER, YU-MIDI, ADRIJAN i dalje ima njih mnogo.
A mozda ste culi i onu izreku:
Jedan ZNALAC izmedju NEZNALACA ije vredan, to ti je isto ko ZIV izmedju MRTVACA, vredi on icemu???
Pozdrav
|