Tema: MOTIF
Videti jedan post
Star 02.08.2006, 13:38   #10
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Blusa, tebe stavljam odma u kategoriji ENVA, posto vi oboje radte za SNOOP DOG i LIL KIM (zna on fino sta pricam, i kad me nazvo na fone i na comp, razboleo mi jaja, ja hteo coveku da kazem ZDRAVO nije mi dao ni to, odma poceo kako radi za LIL KIM kako on svira, kako on ovo ono i odma sam video da nema hleba, nije mi ZDRAVO dao da mu kazem i plus toga na MESSENGER jaja mi izvadio a pitao sam 10 muzicara po NEW YORKU dal je neko cuo za njega, i amerikanci i nasi, niko nije nista), tako je meni bar ENVA rekao, a moze i ovaj MANAC pored vas. Naravno da cu pisat svasta kad nadjem nekoga ko vas pojedinaca sto dolazi ovde i samo sere ko dete bez ikakih razloga i debate...BOLJI OVAJ, LOSI ONAJ a ne zna da kaze zasto, sad vas fino molim da mi date raazloge zasto MOTIF ne valja, al opravdane i tehnicke razloge a ne BUDALASTINE ko vase.... i nikoga nigde nisam na ovaj post vredjao, kako ti je i sama Administracija odgovorila. Kao prvo vi NE ZNATE i NEMATE pretstava sta jedan sint moze, sta EXTREME ili MOTIF moze, znate da ukljjucite, odaberete boju i svirate, to je sve, a ostalo?
To ostaje nama profesionalcima kao JA, VAXTER, YU-MIDI, ADRIJAN i dalje ima njih mnogo.
A mozda ste culi i onu izreku:
Jedan ZNALAC izmedju NEZNALACA ije vredan, to ti je isto ko ZIV izmedju MRTVACA, vredi on icemu???

Pozdrav
BasariStudios je offline