Hvala na odgovorima...Ovaj LINUX dolazi uz ACER-ove Lap Topove i pokušo sam sve moguće đavle---ali NIŠTA...Inače za 800eur je konfiguracija mnooogo boloja od konkurencije,npr. Za te pare kod Asusa ili Dell-a boješ kante sa manje RAM-a i slabijim proc...Da o SHARED grafikama ne govorim...Inače koliko mi je trgovac uspio spalamuditi-vidi se da ne pratim razvoj,Core2DUO i COreDuo procesori ne mogu da se porede...Ovaj bez dvojke je jedno jedro razvaljen na 2 djela,dok je Core2Duo sa 2 jedra...E sad jedni tvrde da je to isti đavo,jednu da nije,jedni da uz 2duo bolje radi 64-ka,a opet jedni da je 32-ka zakon...Inače o LINUX-u neam pojma a i bolje je tako,ko će sad imati živce za njega a i program DataLab Pantheon ne radi u Linuxu...Tako da sad ću da mu ga utjeram WInXP SP2,i to je to,nema mi druge...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|