Hehehe... jes jes.. video sam ja taj link i prije "PRIJAVA",
Ali mislio sam da tada prijavis yu-midi.com zato sto si nasao materijal na up-dpwn centar koji netreba da bude tu ili slicno hehe..

:roll:
Hvala Vaxter zapomoc

Uskoro cu staviti tamo svoji demo i ritmova pa da mogu drugi poslusati i dati mi kommentara i kritike.
Ja koristim vecinom turske ritmove i druge zvukove i klavijature (prophecy) nego sto vi...
primjetio sam da puno od Balkanske muzike dolaze iz turske..
Naprimjer muziak od Indire *****- kuda cemo "veceras mislim da se zove pjesma" (Turska pjesma Nuracim)
Kemal Malovcic (50% od njegovih pjesama su od Ibrahima Tatlises) poslusaj te Ibrahim Tatlises: Tabi Tabi, Tek Tek, Hulya... i mnogo vise..
Mile Kitic ima mnogoooo turskih pjesama tsto su iz pocetka turske.. Muharem Serbezovski... i mnogo drugih pjevaca..
Ovih zadnji mjeseca sam trazio nauke i ritmova po Orientalnim (Turska, Bulgarija, (Grcka) itd) Forumima.. i nasao sam mnogo dobrih ritmova, svukova i nauke.. pravio sam puno ritmova i sam sa orientalnim kit-ova..
nejse.. to nema nista sa ovom temom, Hvala za Pomoc.. zamolio bih da poslusate moje demo sto sam ja napravio, i ako vam zvuci dobro ritmovi ili slicno otvoren sam za djeljenje
-------------------------------------------------------------
8O Korg Prophecy & Korg PA80 8O