Videti jedan post
Star 15.11.2008, 18:33   #1
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Pa da

Ja sam imao problem sa portamentom kad sam upalio da mi na d beam bude kolicina istog i jedva sam vratio cackanjem kojeg se ne secam!
Inace moj prijateljski savet za sve one koji se razmisljaju da kupe ovu klavijaturu neka odmah odustanu.Jert ovih par problema o kojima se ovde pise nisu svi oni koji postoje u klavijaturi.Svakako izbegnite kupovinu ovog instrumenta.Ja sam vec u dva navrata pokusao da napisem na ovoj temi sve ono lose sto mislim o Fantomu G ali ni jedna od te dve poruke nije ovde osvanula.Pokusacu i treci zadnji puta za koji dan.Cisto da ljudima otvorim oci.Ne zelim vise da hvalim Fantoma tj da branim svoju investiciju.Djubre od klavijature.Ja sam se ponasao kao da mi je Roland poklonio klavijaturu i rekao da pricam sve najbolje za nju.Od sad ide samo onako kako jeste , a to kako jeste nije nikako pozitivno.Ali da neko ne shvati pogresno ja ipak mislim da je to odlicna sprava, i necu je prodavati iz principa jel sam tri meseca izgubio namestajuci boje glupo bi bilo da prodam masinu sad pa da kupim XS-a recimo ili M3 pa da opet tamo cackam sve ponovo,doduse cini mi se da bi to trajalo bar 5 puta krace.Ja cu pokusati ponovo za koji dan da napisem makar jedan deo falinki koje ova klavijatura ima.
bandza je offline   Reply With Quote