Videti jedan post
Star 15.11.2008, 21:17   #54
caka012
Ovaj baš voli da kuca

caka012's Avatar

Registrovan/a dana: 03.12.2006
Mjesto: Pozarevac, Srbija
Godina: 56
Downloads: 388
Uploads: 7
Rekao HVALA: 29
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: PSR 3000, Triton LE, jedan stari kontrabas i jedna bas gitara
caka012 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
caka012 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Udjes u Music Finder i na tasteru 8 imas opciju RECORD i EDIT. Izaberes record i otvori se nova strana. U najgornjem polju pises ime pesme ili ono sto hoces da ti pise u Music Finderu kao ime pesme. Drugo polje ja ne popunjavam(Keyword), trece polje izaberes ritam koji ti treba, bilo iz USERA ili PRESETA. Ne mozes u Music Finderu da ubacujes ritmove sa flopija, kartice ili usb-a. Samo ritmove koje su u klavijaturi.
Kad sve to uradis, izaberes BEAT i FAVOURITE stavis na ON. Odredis tempo i na tasteru 8 na OK usnimis.
Gore na TAB tasteru imas opcije ALL, FAVOURITE, SEARCH1 I SEARCH2. Sve recorde, i one fabricke i one koje si usnimio, nalaze se u sekciji ALL. One koje si usnimio i na FAVOURITE si stavio ON, nalaze se u sekciji FAVOURITE. Search 1 i 2 ces sam da sredis pretragom po ritmu, znaci tu ces staviti ona dva ritma koja najcesce koristis, kod mene su to rumbe i dvojke.
Ja sam stavio nekoliko brzina rumbi i dvojki, jer me nervira kad usporavam ili ubrzavam na tempu ritam, nego samo kliknem na drugu brzinu i trenutno menjam brzinu.
caka012 je offline   Reply With Quote