Videti jedan post
Star 17.11.2008, 05:24   #18
shtimerserviser
Moderator

shtimerserviser's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2008
Mjesto: Skopje Makedonija
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 58 puta u 48 Postova
Instrumenti: harmonika i kontrabas
shtimerserviser befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
shtimerserviser pošalji poruku preko MSN messengera shtimerserviser pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Stinky !
Meni nije ponizenje da dajem odgovore ako sam siguran u ono shto ja znam sa sigurnoshcu iako imam 56 godina i sam novi clan na forumu.Znam da takve kolege harmonikashi zaboravili su kada su i oni bili pocetnici a poshto neki dobro barataju i kompjuter pa su postali i moderatori- oratori.
Dok ti nalaze gramaticke greshke i sl. , a nedaju direktan odgovor, bolje je da se ne javljaju i gube njihovo dragoceno vreme kako veliki profesionalci.
Nadam se da mi nece mnogo zameriti.

Harmonike koje se rade sa BARITON BAS su namenjene za muzicare koje sviraju klasicnu muziku,sto znaci kompozicije cija melodija nije samo u jednu oktavu. Znaci moze da se svira i solo isto kao i na klavijaturi.
Kod registre na bas postoji registar konvertor koji prebacuje menanizam od jedan polozaj koji je isti kako kod svake standardne harmonike a po drugi put kada se pritisne moze se svirati solo u vishe oktave./ 1, 2, 3,4/
Princip sviranja u konverter /raspored / je kako kod dugmetaru harmoniku B sistem.Nemogu ti to shemacki prikazati poshto ne baratam dobro sa kompjutere.
shtimerserviser je offline   Reply With Quote