Videti jedan post
Star 17.11.2008, 22:31   #294
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Negde sam u starim postovima napisao da bih pre uzeo za zivu svirku Fantoma X nego G,i pri tom i dalje stojim...em je laksi,em su mu kroz par godina unazad ispravili sve nedostatke i bagove a sama sprava je tonski kvalitetnija od gomile drugih koje se ovde pominju...

Ocigledno da neki kupuju najnovije modele sprava ocekujuci da ce one mozda same zasvirati ili ocekuju da ce masinu sa toliko funkcija i mogucnosti namestiti za cas,ali na zalost to tako ne ide...tacno je da je Korg jednostavniji za stelovanje i namestanje,tacno je da za Korga postoje vec gotovi i semplovi i PCG-ovi i sta vec,isto tako je tacno da niko u kafani ni nece prepoznati razliku u zvuku,bio to Korg,Yamaha ili Roland...znaci,ostajemo samo mi,sviraci,koji ili imamo uvo ili ga nemamo,ili uzivamo u tonu svoje sprave ili ne uzivamo...slazem se sa dosta kolega koji kazu da ne zele da gube vreme namestajuci kljave,i to pozdravljam,a sve ostalo je opet stvar ukusa i afiniteta,ko kako voli...ja licno uzivam svirajuci Rolanda i po mom kriterijumu ni jedan Korg mu nije ni blizu,a to je opet licni stav...a provodio sam dosta neprospavanih noci namestajuci i Korga i Rolanda...pitam se samo jedno...zasto davati tolike pare za Fantome,Motife ili M-ove kad sa par stotina evra jedan Korg LE moze takodje reprodukovati iste semplove...cemu kupovina necega ako nema zelje da se ton unapredi i napravi neki moderniji iskorak u svirci...

Kolege...stvarno mi je zao onih koji su dali tolike pare za te mocne sprave a nisu se pronasli u njima...u stvari...njima treba da bude vise zao,pare su njihove...
  Reply With Quote