Kolega Dejan ti je rekao dobro, problem je to sto i napisao sam nekoliko puta da mi pogresno shvatamo SAMPLING, to nije samo stavi boju i sviraj i gotovo znam SAMPLING. Ja ne mogu da te sudim, ne znam ko si i sta ti sve mozes i znas al o tome o cemu pitas vidim da o tome i ne znas. Jer lepo si rekao DOK SF2 si skintao al nisi uopste skontao, jer SF2 je file format koji KONTAKT odma prepoznaje i njegove parametre sto znaci nisi nista skontao nego jednostavno SF2 otvoris u KONTAKT 2 i sviras.
Sad odgovor na tvoje pitanje je:
Iz bilo kojeg sinta boje, moras da odsviras po nekoliko nota il kako god hoces da ne ulazim u detalje, pisao sam o tome milion postova o SAMPLING, ima jedan veliki negde, posle snimanja te note u computeru, da uvedes jednu po jednu u KONTAKT, da ih LOOPIRAS, onda u MAP EDITOR da im sredis range i tek onda da pocnes sa SCRIPTAMA i ostalim parametrima.
Ili sto je slucaj sa tim GUERINI harmonika, da uzmes sve note jednu po jednu i da ih onda tako sredjujes u KONTAKTu. Ne pokusavam da budem grub al samo kazem onako kako jest.
Sad sve to sto sam ispricao je samo ukratko al nije to bas tako lako, o detaljima sada ne mogu pricati, KONTAKT je svakako jedan od najkompleksnijih soft SAMPLERa momentano za studiski posao, a posebno njegove scripte, nije to lako, ima mnogo toga o njemu sto i ja ne znam.
Po malo diraj vamo tamo, trazi po forumima, ima sto sam ja pisao i ostali i skontaces osnovne stvari.
Nemoj nista sto sam rekao uzeti licno.
Pozdrav
|