Ma ne sekiraj se prijatelju. Nije ništa zlonamjerno od moje strane. Treba ti ovdje svatko skinut kapu s obzirom na tvoj trud volju i pripomoć u svakom trenutku kad nekom zaškripi. Svi smo mi od krvi i mesa i naravno da je grješiti ljudski.
Care, skužio sam neke stvari, pa ču samo na dosadašnje postojeće ritmove nabacati introe i endinge. Mislim da nebi trebali da rade kaos u cijeloj priči.
De mi samo molim te reci dali postoječi style (koji se već koristi) ovisi o MIDI Clok (Timebase), jer mi se čini da ako nisu sinkronizirani da hoče radit poslije probleme kod ljepljenja.
Da pojasnim malo problem :
1. Napravim Intro od MIDI filea.
2. otvorim iz usera style za određenu pjesmu.
3. Potom kopiram intro u otvoreni style na mjesto introa (U KAT 2000) i potom na kraju sve snimim.
No, kad to povučem u Pa80 obično se zatupi, ili intro odsvira s bojama koje mu nisu definirane ili intro treba znatno ubrzati što poslije utjeće na sam tempo ritma, tj, nekoj pjesmi je tempo 120, a da bi intro radio kako treba trebao bi biti npr. 144. E sad da ga i pokrenem iz 144 poslije mi je osnovni ritam prebrz. Kako da rješim taj problem.
Izgleda da isključivo čitav ritam moram raditi od istog MIDI-a, znači ne mogu kombinirati i na postoječim ritmovima mixati neke seqvence unutar ritma (Var1, var2, var3).
Još jednom hvala na trudu.
pozdrav
|