Tema: Novi Hit :)
Videti jedan post
Star 30.11.2008, 02:25   #12
hajro
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
hajro befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

hm pa i neznam sta bih tacno htio raci osim toga da mi koji smo u takvoj situaciji koji radimo taj posao pratecih muzicara i da nam je potreban novac i tezga.ja licno koji sam nekada iskljucivo po eminnetnim lokalima prezentirao Rej Carlsa ,Luisa Armnstronga,Steve wondera,Karlos Santana i normale do Zdravka COlica Olivre Dragojevivica Bore Corbe pa do Sabana Saulica i velikana SAFETA Isovica stigao sam i do Mare i njezinih Lola i glej cuda glej saltanja nevjerovatno ,u Becu smo prateci orkestar gdje gostuje Rifat Tepic, Hakala,moj orkestarski pjevac koji je izuzetno kavalitetan pa i poznat Mensur Lemes Mesko pa i ja koji imam neki svoj hit 94 godine "Samo za nju koja nije tu" negdje u sredini programa nastupa MAra i Dervenske Lole, sudeci po ovacijama i odusevljenju publike mislio sam da je u pitanju Brena ili Roberta Fleck.poslije toga jos nekim prilikama sam na vasarima imao priliku da nastupam sa Marom i njezinim Lolama,Ilijom i Markom Begicem te sa Bracom Babajicem pa vam moram priznati da sam apsolutno zaboravio za "REY CARLSA ,ARMNSTRONGA I WONDERA
a vi zakljutite zbog cega mi se to dogodilo.
hajro je offline   Reply With Quote