Ovaj sajt je pomogao mnogima u svakome pogledu,od downloada kvaltetnoga materijala pa do savijeta i informacija koje su davale jako kompetentne osobe,a takvih ima puno na ovome forumu,Miodrag je zamislio ovaj sajt kao mogucnost za razmijenu iskustva,materijala i ne kao nevazno,za druzenje.I to je i postignuto,i svi mi gledamo prema buudcnosti,tako i nasi moderatori koji imaju viziju,da poboljsaju ovaj sajt i to stalno i rade,aa da bi mi imali komfortabilnije mogucnost to znaci i ulaganje u servere,odrzavanje,koje kosta...Ja neznam koliko bi se nas nakanilo da se odricemo od svoga vrmena da ulazemo u ovaj sajt,a to nasi moderatori stalno rade.Ja sam kazem da sam samo profitirao od sajta,od materijala,iskusava,znanja i stekao sam nove prijatelje.Jer ovdije smo svi ljudi koje volie samo jednu stvar,ovaj instrumenat bez obzira,tko smo,sta smo,odakle smo,kako sviramo.Lijepo je vidjeti i kad stariji clanovi podrzavaju mladje u svakome pogledu.Ovaj sajt ima svoju snagu i vrijednost..i ja sam na prvome mijestu u za promijene,koje sigurno nece biti lose po nikoga,pa makar me to i kostalo.Lijep pozdrav
|