Videti jedan post
Star 12.09.2006, 18:57   #9
elvir
Ovaj baš voli da kuca

elvir's Avatar

Registrovan/a dana: 27.06.2005
Mjesto: Bihać BiH
Downloads: 443
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
elvir befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
elvir pošalji poruku preko MSN messengera
Standard moje misljenje

Moje misljenje : Ako si već navalio na rolanda i hoces da zvučis imalo kako treba onda uzmi nesto od g serije ,ali svi oni imaju neke svoje mane n.p.r SAMPLER nema ga nijedan od navedenih serija nazalost ,jer da ga ima znas kad bih ja onda prodavao svog g1000 ? Tačno.....Nikad .snimi sebi par pjesmi od mile uzivo pa poslušaj kako roland g1000 zvuči uz sampler joj grmi reko bi da je tu čitav band jv-a

Zato ti preporučujem da još malo sačekaš i skupiš para i hop na pa 80 i uživaš u svirci a ne da sam sebe kasnije kad kupiš rolanda i imadneš prilike da zasviraš na korgu kuneš i vičeš kako sam bio glup majko moja.Kao što to ja često radim .kad sam htjeo sebi kupiti klaviaturu imao sam da biram između 2 klaviature jedna je bila g1000 a druga pa80
pa 80 je bio tada nov 2199eura sa harmony boardom i hdd-om
a roland je bio polovan 1450 eura i ja reko da malo ustedim para a i nikog nisam znao da ima korga pa da se uvjerim da je korg odlicna masina ,nego sam sve znao ljude koji sviraju ili rolanda i yamahe i svi su vikali ma uzmi roland taj korg je igračka ,a danas i oni traže da kupe korga hehe.

Neću ništa da kažem sa tim ali razmisli još malo :!: prije nego baciš pare u vatru.

POZDRAV SVIM ČLANOVIMA ELVIR
elvir je offline   Reply With Quote