Danas sam testirao 3 razlicita USB Flash-a.Testirao sam brzinu ucitavanja Projecta posto se klavijatura upali.
1.Kingston Data Traveler 100 1GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
2.Kingmax U3 2GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
3.Kingmax 4GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
Inace brzine citanja ovih Flesheva se razlikuju.Najsporiji je Kingston Data Traveler 100 1GB koji ima brzinu otrpilike 12MB/Sec sledeci brzi je Kingmax od 4GB cija je brzina 19,4MB/Sec i njabrzi je Kingmaks U3 2GB (onaj koji ja koristim) 20MB/Sec.
Inace moram da dodam da se ove brzine na Kompu i tekako primecuju izmedju 20MB/Sec i 12MB/Sec.I nije samo rec o napisanoj brzini vec i kako odredjeni flesh odradjuje odredjen tip fajlova.Juce sam kupio ovaj ocajno spor KINGSTON DATA TRAVELER 100 1GB i mislio sam da je pokvaren kad sam pokusao da kopiram Project sa njega i na njega,cekao sam citavu vecnost.Znaci sto se tice kompa ima razlike velike.I cifre i ne govore mnogo toga.Tako da se vise necu zaludjivati sa ovom temom.Jedino cu da dodam da bi mozda u nekom slucaju kupovina neke SD RAM memorije koja ima dobru brzinu dala rezultate.E sad ako nesto neko zna o ovome neka kaze svoje misljenje.A evo mog predloga za kupovinu Flasha:
http://techreport.com/discussions.x/12606
Ovakav model ima od 4GB koji nije GT i nije previse skup,brz je i izdrzljiv(moze 200m pod vodu,samo da klavijaturu oblozimo celofanom i moze i pod vodom da se svira).Samo sto nema u Srbiji da se kupi ,to je mana za ljude koji ovde zive.
P.S. Konacno mi je snimilo i semlpove zajedno sa PROJECTOM na USB Flash veci od 2 GB tacnije KINGMAX 4 GB.