Videti jedan post
Star 27.12.2008, 15:44   #17
Perce19
Početnik forumacije!

Perce19's Avatar

Registrovan/a dana: 16.04.2004
Downloads: 2398
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Perce19 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Perce19 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Prije je ovo bio sajt u kojem sam uzivao citati postove,ali sad je sve postalo samo provokacija,prebacivanje..blacenje muzickih imena koji su ipak svojim radom postigli nesta.sejko je vrsni muzicar u onome stilu koji on preferira,i ja stojim do toga.Gospodin nedim bi trebao malo povesti reda o sovme ponasanju,jer kao prvo covijek mora da bude upoznat sa teorijom neke oblasti da bi raspravljao o tome.Nedime ono sve sto ti radis nema jedan posto veze sa nasom balkanskom muzikom,za nas je juzni vjetar legenda koja je za mene svoje polagano odsvirala ali postujem njihov uspijeh i jako cijenim,i volim ih poslusati.Ti nedime nikad neces znati napravit nasu dvojku..niti nas balkanski koji ritam.ne zbog tvoga teoriskoga znanja koje ja cjenim,nego zbog toga sto ti imas tursku krv..koja te vuce prema tome stilu muzike,sta god ti radio.Sav onaj tvoj rad ja nemogu cijenti jer to je tursko,amza..i ostalo sto ja nesviram.i nemam dovoljno znanja da to ociejnjujem i govorim o tome.Mozes mi dati sve to djaba svoje ali ja to necu staviti blizu klavijature,jer nemam koristi.Nemoj misliti da nisam upucen u tvoj rad..imam tvoje produkte koje su mi drugi poslali.i prema tome i ocijenjujem.Molim bez ljutnje.Lijep pozdrav
Perce19 je offline