Dobro ba ljudi, mani te to PA50 JV orginal ili ne. I onaj sample sto ga koriste na PA80/PA800/PA1x, i ono je nekakva kopija od orginal zvuka. Radi se o kvalitetu te kopije. Ja trenutno gledam da kupim drugu klavijaturu i sto se mene tice, bice PA80 il sta vece, cisto zbog toga da mogu koristit semplovan zvuk. Nebi da baratam sa stand-alone semplerima jer nemam pojma dalje o semplerima i semplovima (nit imam vremena da se bavim toliko sa tim). Dakle, interesuje me klavijatura koja moze da 'okrece' semplovan zvuk i da ja dalje sto manje imam posla sa stimanjen i redanjem semplova i ostalo, znaci hocu da je plug&play al da ima onaj JV zvuk i to sto orginalniji.
A PA50 odlicna klavijatura pogotov za te pare, dakle odnos zvuk/cijena je u najmanju ruku odlican, al netreba dalje diskutovat sta je orginal sta nije, dzabe diskusija, jer ni na onoj strogoj i skupoj spravi nece zvuicati 100% nikad.
Nego reci te mi uvezi onog mog pitanja, ako neko zna odgovor. Onaj PA80 meni ipak relativno dobro zvuci za JV. I procitajte moje pitanje u moja 3 predhodna posta da nevaljamo dzabe ovuda ko maximi po diviziji. Hajd' u zdravlje!
Promijenjeno od adnan27 (27.12.2008 u 19:32 sati)
|