Hmmmm.....domaci,a? Ha ha ha...pa vidi ovako:u vreme JV i Mileta basa nisu postojale besne ritam masine i na hiljade semplova koje si mogao da poskidas sa interneta,pa da zvucis ko Kvinsi Dzons.U to vreme ko je imao Rolandov TR 303 ili 606(kao Mile bas),bio je mrak:takav joj je bio zvuk(citaj:smesan),a Mileta(sivu eminenciju i glavnog aranzera)bolelo je dupe da taj zvuk malo popravi i ojaca.Mozda nije hteo,al ja licno mislim da nije znao kako.I tako ti je Mile stancovao pesme sa tri i po programirana paterna,i prasio uzduz i popreko:bilo mu je vaznije sa kim ce od pevaca da radi,eventualno kakva mu je pesma.Al da se vratimo na pitanje tvoje:u principu,svaka novija klavijatura bi trebala da ima u drum setovima svojim i set TR serije(bar moj Roland ima),tako da zvuk imas(eventualno neki Hip-hop ili R&B set),samo treba da odvojis jedno pola sata za svaku pesmu Juznog Vetra,i da isprogramiras ta tri i po paterna,i ne mozes da pogresis.Ako ti ritam zvuci kao kineski sintisajzer za decu(iz kineskog trznjaka,onaj od 1000 dinzi),uspeo si sigurno,i Mile,ako te cuje negde,bice ponosan...a i gosti kafane-iskreni ljubitelji JV-a....