Videti jedan post
Star 21.01.2009, 12:41   #32
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandinjos Pokaži Post
Pročitah ovde postove nekolicine "stručnjaka" koji će još malo da tvrde kako je korgov fabrički bubanj u stvari najbolji na svetu i da mu nema ravnog......izvolite kolege pa to potvrdite snimcima kao jedinim merodavnim načinom,jer sve do sad što je postavljano je najblaže rečeno smešno što se tiče fabričkog bubnja kod Korg aranžera...
A ovi sto se pale na Rolanda su najveci spameri i flejmeri na forumu Ima milion snimaka na forumu gde Korg opravdava svoju vrednost,dok neki demo Rolanda-em se retko pojavi-em su to snimci klavijatura iz proslog veka (G800-G1000)...exr serija,G70-tu i tamo,to i slabo slusam jer znam sta cu cuti- e to je meni smesno... 7 godina sam svirao Rolanda i reko sebi -neka hvala,ali necu vise da se mucim (svaki ritam na Rolandu sam morao ponovo da izmisljam da bi dobio neka mooda na raglasu, da to lici na nesto).-ovo se odnosi naravno SAMO na aranzere.

Tako da je bzvz pljuvati po Korgu kad je cinjenica da se za ovih 10-tak god od kada pravi aranzere dokazao-ne samo na nasim prostorima nego i sire- sto dokazuje i ogromna kolicina setova za Korgove klaviature,a i raznorani demo snimci na Youtube-u itd