Videti jedan post
Star 30.01.2009, 17:03   #10
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da i ja kazem, nedavno sam uzeo psr s700, nema sempler, ali ima neke stvari koje ja preferiram (portamento itd, da ne nabrajam). Poredio sam ju sa s500 i s550 i nemogu nikako da se porede iako imaju nekih slicnosti. Ja bih psr s700 rangirao medju najjacim aranzerima bez semplera koja moze danas da se kupi. Mada joj ni cena nije za zanemariti, ja sam novu u EU platio 999e (u americi je npr. mnogo jeftinija), mogao sam si za te pare uzeti pa80, ali oni su stari vec po 8 i vise godina, a ja sam hteo novu klavijaturu. Bio sam iznerviran malo sa zvukom harmonika, ali sam onda dobio od jednog kolege fantasticne harmonike za nju i jos neke stvari, i to je upotpunilo moj prvi utisak. Zadovoljan sam sa njom za sada, a nisam ju sredio jos ni 10%. Kada budem u mogucnosti jos cu samo uzeti jednog tritona le, ili tr (zbog samplinga) za ove nase boje, i mislim da ce to biti ubitacna kombinacija, pogotovo sto planiram da povezem korg midi kablom za nju, i zavrsim pricu za jedno 20 godina . Najveca mana joj je sto ne mozes stavljati svoje boje u ritam, ali ona ima tako jake boje (pogotovo sweet, cool, live, i mega voice) da ubijaju u ritmu. Eto to ti je neki moj pregled na brzinu, mada vidim da si vec suzio izbor. pozzzz
yamahapassion je offline   Reply With Quote