Tema: Em 2000
Videti jedan post
Star 30.01.2009, 22:43   #15
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Fabricki em2000 NEPODRZAVA HDD ali postoji mogucnost ugradnje istog, sto znaci vade ti zip (ako se nevaram tacno) i umesto njega stavljaju HDD al mora i dodatna elektronika za napajanje. To je malo skuplji zahvat nebih da lupam sad koliko kosta, al je moguce. Javice se neko sa foruma ko ima hdd u G1000 ili EM 2000 posto su iste, imao sam taj sint mada sad ga nemam jer imam G70. Sto se tice cene jbg sta da ti kazem on svoj posao i dalje radi kao zapeta puska nema sta da se filozofira cist, kristalan i mastan ton, karakteristika za roland-a kao sto sam naveo jednostavan za programiranje tako i u zivoj svirci, sve su komande pod rukom nema da setas po MENU i da trazis sta ti treba, ima D-Beam koji je od velike koristi ako znas zasto da ga koristis nije i tezak sto je veoma bitno za tezgarenje. A sve to kad se sabere u Srbiji kosta tih 800-1200 eura, jedino ako imas nekog u inostranstvu ako ti nadje povoljno pa da ti donese ili da nadjes u oglasima ima ih kolko oces, cak sam vidjao i sa HDD-om. Mada su bili i po 500 eura al opet cena varira od stanja, vlasnik formira cenu na osnovu onog sto je prosao sint i zna u kakvom je stvarnom stanju otud i cena. Realno nemoj se zaletati na male pare bolj plati malo skuplje nego posle....
RadeKOKI je offline   Reply With Quote