Evo da se prikljucim diskusiji,
Kupio sam novu klavijaturu Em2000 2000.godine, svirao sve i svasta i preko nedelje i vikendima i ni sam ne znam koliko tu casova rada ima.Svirao sam od satora do splavova ,znaci svuda i za svo to vreme:
-zip citac sam zamenio jedanput 2005.godine
-Zip disketu sam jednom godisnje menjao(kopirao onu koja je bila rezervna i tu novu koristio
kao rezervnu a predhodnu rezervnu gurao u sint za narednih godinu dana)
-nikada nisam vadio zip disk iz klavijature osim kada sam pravio kopije,znaci uvek je stajala u kljavi i kad sviram i kad se transportuje(iako u uputstvu pise drugacije)
-tasteri su mi se kvarili tu i tamo ali sam to vremenom sam popravljao tako da nisam ni
obracao paznju na to
-jednom mi je riknuo visoki na levom zvuvniku a inace sam uvek stitio zvucnike stereo dzekom gurnutim u izlaz za slusalice,ako razumete sta mislim
I to bi bilo to,znaci sviraj i opusti se.
Eto izvinite malo sam oduzio ali Em 2000 zasluzuje to.
Trenutno sam u fazi prelaska na Tyros 2 i moj Em 2000 ce polako u penziju ali mislim da ga nikada necu prodati jer jednostavno zasluzuje da ostane u mojoj ergeli ,osim ako ova svetska kriza ne pogodi i mene pa cu morati da jurim neke pare.
Da zavrsim,ako mozes uzimaj tu kljavu i samo rokaj ,neces se pokajati,osim ako ti bas fali sempler.(a to resava korg LE od 400-500 eura)
POzDrAw Wuk013