Videti jedan post
Star 04.02.2009, 11:27   #5
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

dal je moguce ovo sto citam, drug Alix postujem to sto si moderator naravno trebalo ti je vremena da zasluzis to svoje mesto, al postoji jedna druga strana ove price o aci lukas-u nit volim tog coveka nit ga nesto mirisem posebno, nikad mi nije bio simpatican, upoznao sam ga jednom prilikom i mogu reci ono korektan mada svi imamo svoje bubice e sad razlog zasto je dobio metak to samo on zna a mozda i nema pojma zbog cega. Predpostavka zbog cega je dobio metak je da planira u centru BG-a da otvoru NIGHT CLUB u ulici Zmaja Od Nocaja zajedno sa fudbalerom Sasom Curcic i Oliverom Mandicem to je samo predpostavka. A napadas kolegu Vuleta (Rolandinjos-a) bez ikakve potrebe napisao si i sam da je forum za iznosenje raznih misljenja. Rolandinjos se krece po malo visem krugu ljudi nego sto mi znamo sinoc sam cuo neke stvari i kolega mi je rekao sve sta i kako, tako da u ovom slucaju moram da stanem u njegovu odbranu a sutra cu i na tvoju stranu stati ako te neko napadne bez nekog pravog razloga. Veliki pozdrav i nema ljutnje !!
RadeKOKI je offline