dal je moguce ovo sto citam, drug Alix postujem to sto si moderator naravno trebalo ti je vremena da zasluzis to svoje mesto, al postoji jedna druga strana ove price o aci lukas-u nit volim tog coveka nit ga nesto mirisem posebno, nikad mi nije bio simpatican, upoznao sam ga jednom prilikom i mogu reci ono korektan mada svi imamo svoje bubice e sad razlog zasto je dobio metak to samo on zna a mozda i nema pojma zbog cega. Predpostavka zbog cega je dobio metak je da planira u centru BG-a da otvoru NIGHT CLUB u ulici Zmaja Od Nocaja zajedno sa fudbalerom Sasom Curcic i Oliverom Mandicem to je samo predpostavka. A napadas kolegu Vuleta (Rolandinjos-a) bez ikakve potrebe napisao si i sam da je forum za iznosenje raznih misljenja. Rolandinjos se krece po malo visem krugu ljudi nego sto mi znamo sinoc sam cuo neke stvari i kolega mi je rekao sve sta i kako, tako da u ovom slucaju moram da stanem u njegovu odbranu a sutra cu i na tvoju stranu stati ako te neko napadne bez nekog pravog razloga. Veliki pozdrav i nema ljutnje !!