Videti jedan post
Star 11.02.2009, 23:46   #2
sinisaBL
Drugar foruma

sinisaBL's Avatar

Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
sinisaBL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln pozz

Citat:
Originalno postovano od amadeusvk Pokaži Post
alo, jesi ti kad slušo M1 ?!
u pravu si amadeusvk znam sta zelis reci postom na citat kolege.ma ne mislim ja to dijeliti u svirci kao glavnu sporednu itd sve su mi glavne sve tri evo npr sto bi mi n5 bio sporedna u odnosu na ostale pogotovo sto su vuci bas sa nje a stingsove brasove i ostale saw zahebancije ima savrsene mislim kako izlaze na razglas ne pricam o soundu u slusalicama.

e da dodam za dilemu oko drugog korga tj trinity triton sad dal classic ili extreme.znaci ne zanimaju me ''nase'' boje i ubacivanje tih semplova toga imam u akaiu spojenog na dx 11 za drugu muziku i zvuci savrseno.i ne zanima me razlika u kolicini memorije jer mi ne treba ni u polifoniji i efektima itd znaci samo intreni zvuk ima li tu veelike razlike izmedju trinity triton classic i triton extreme ili je to kako neke kolege na forumu rekose isto sr... drugo pakovanje sa vise efekata polifonije rama i ostalom perifernom opremom laksi rad sa semplovima itd a u sustini sam interni izvorni sound i boje se ne razlikuju.to me zanima.necu da uzimam pa se mucim semplovanjem i smaram ''sredjivanjem'' sinta nego da ga SVIRAM eventualno poneku farbicu na brzinu u njemu editovati svojim potrebama.kod mene svi sintovi dobro zvuce generalno.

pozdrav za kolege
sinisaBL je offline   Reply With Quote