Videti jedan post
Star 12.02.2009, 23:20   #15
sinisaBL
Drugar foruma

sinisaBL's Avatar

Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
sinisaBL befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard pozz

hvala drug na pohvalama ali ovo ne radim samo zbog love.naime.narodnu muziku sviram dugo i sve od toga imam u malom prstu i imam posebno spravu za to moja vjerna dx 11 i sempler za pokoju bojicu harmonike trube buzuki najlon gitare itd itd.a sad hocu da se malo vratim u starije dane posto sam svirao i metal i rock i to gitaru vrlo dobro ali sam je ostavio jer sa sintom imam puuuno vise posla a sa dirkama baratam od malih nogu.malo sam umoran od narodne cisto svirke pa zelim da sa kumom koji je naj bubnjar u banjaluci nesto za nasu dusu napraviti malo pop rock svirke.e to je za kolegu zasto to radim.a za gosp.Simonovic.rado bi ja brate samo jedan sint i najvise volim tako raditi ali u ovoj varijanti sam cu da sviram skoro sve u lijevoj bas uzivo a desna da te bog sacuva sve ostalo i klaviri i hemmondi i stringsovi solo i podloge i brasovi brejkovi improvizacije i padovi ma sve buraz.kako to da stignem sa jednim sintom da se rasturim od tipkanja po bojama.kontas.a ovako 3 sinta na jednom bas i desno sta mi treba a i druga 2 mogu podijeliti zavisi koliko mi boja trenutno treba.lakse za zivu svirku puno.i imamo jos samo gitaristu.nesto kao trojka sto prati Acu Pejovica .bubanj drveni,gitara i sint koji svira i bas.cim zazivi svirka i bend stavicu na youtube snimke sa prvih nastupa da cujete kako to moze dobro nadam se zvucati.a iz tog razloga i trazim starije sprave koje dobro zvuce jer zamisli kad bi sad te tri sprave bile yamaha motif xs roland fantom g i recimo korg oasiss to mi je sve zajedno preskupo.

eto pozdrav za sve kolege na forumu
sinisaBL je offline   Reply With Quote