Videti jedan post
Star 17.02.2009, 09:49   #176
mikikg
Vredan član društva

mikikg's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
mikikg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
###U vremenu do danas sam dobio informacije,da nije lepo da postavim te slike,jer stim bi uvredio nekog clana sa foruma,jer on je valjao puno nama a i trebace nam u buducnosi a pogotovu meni.Nadam se da nisam razocarao neke
clanove.pozz###

Samo ti pazi JEDNOG člana koji bi izgubio poso zbog te slike-svi znamo koji je-čika koji će ti skinuti garanciju...
A to što bi pomogo najmanje masi 20 članova i ljudima na šire na to ne gledaš...
Vala ako ti nije da pomogneš i uslikaš šemu matične,nema veze-a mogo si to da odradiš bez problema da se momci koji mjesecima traže odgovor i rješenje ne pate.Nije prerada matične COPYRIGHT pa da te može ko tužiti ili da te ucjenjiva-tvoj je sinth..Al nema veze,tvoja je to odluka...Pozdrav!
Slusaj Alix prijatelju ,ovaj chika ima mnogo shiri posao od servisiranja i prepravki klavijatura,to ti moze reci svako ko je dolazio kod mene,ne zavisim od tog posla..to sto sam rekao da gubi garanciju na to sto je radjeno na klavijaturi je valjda sasvim normalno..i postovani elektro inzinjeru Alix izvolite pa provalite o cemu se radi ako vam vase cenjeno znanje dopusta,ne branim i ne ljutim se..samo napred..vec dve godine me prozivas prijatelju u pritajenoj formi..nemoj ti meni tu "cika koji ce da izgubi posao" imenuj me slobodno i kazi sta hoces..
mikikg je offline   Reply With Quote