Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
|
yamaha psr 3000-komentar
Poštovane kolege,slabo se snalazim sa ovim stvarima,i obično lutam po ovom sajtu, i tako lutajući pročitam svašta,ali brate baš svašta.No,dobro valjda ću ovo svoje misljenje, koje ne mogu a da ne kažem poslati na krivu *adresu*,ali će valjda urednik malo dotjerati.Naime,rećč je o komentarima i prepucavanjima oko Jamahe i Korga,pa zar nije najbolja ona klavijatura koja radi svaki vikend ili daj bože svaku veče/i toga se sećam/,ali samo sećam.Ja sam harmonikaš,imam Paolo Sopranija bijele boje,15+7 registara,petoglasna,teska kosam vrag...ali silom prilika pre 7-8 godina i ja odletim u aranžeriste i krenem sa yamahom psr'1ooo i korgom x5D,znam,mnogi će reci igracke/yamaha/,ali ja sam to doveo u takvo stnje da je bogami zvucalo prilicno dobro,i prosle godine dodje vreme da se menjaju instrumenti i ja se dvoumio: TYROS2 samu,ili Pa 800 sam ili psr3ooo ili s-900 u kombinaciji sa korgom TR,stvarno nakon dugo *davlje nja* i sebe i okolo sebe ja kupim psr 3000 i korga Tr.Zbilja se nisam pokajao niti jednog momenta iakao bi volio imati T2,ali...Imam nekoliko kolega koji imaju pa 8o0,ali oni kad čuje moje *dvojke*sa uradjenim prelazima u sedmicamanaprosto se raspamete:he...te,ta igracka a tako radi.O samim fabrickim ritmovima,netreba puno pricati,oni su vise nego dobri,jedino sto za nju nisam pronasao smart media karticu/skupa brate kod svercera/ a meni bi odgovarala i 4mb sa *olimpus*foto aparata,pa ovom prilikom pozivam sve koji jos to imaju,da pomognu.Sama klavijatura stvarno nije nesto *čvrsto uradjena*,bez druge,z a solo,užas,malo su zbili dugmice pogotovo tempo,ali kad se uzme u obzir cena,fabricki dobro uradjeni ritmovi,USB ulaz,pa to je vise nego dobra klavijatura,samo treba da se sredi,tako da se neslažem sa kolegama koji o njima pricaju kao o igrackama.neka mi niko ne zameri,imam samo dobre namere,pozdravljam sve kolege muzičare i želim im puno posla.Prve prilike kad naucim kako ide,postavicu jedan demo sa nekoliko ritmova,da sve ovo potvrdim *nevernim T omama*.Još jednom veliki pozdrav svima a najvise uredniku ovog sajta.
|