Videti jedan post
Star 30.10.2006, 08:28   #2
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Najveće sr*nje današnjih K*rčevih "muzičara" (to se ne odnosi na prave muzičare koji ulažu trud da naprave neki set il slično) je u tome što jako puno vole da kradu tuđi poso i da se kite s tuđim perjem...Ja koliko gledam ima puno primjera da čovjek po tjedan dana ne silazi s klaviature već samo non stop radi na njoj i napravi čuda i stvarno ono do jaja i dođe mu jedan prijatelj i hoće to da kupi...On mu proda za jako nizku cjenu našto ovaj što je kupio dobije taj sav njegov rad koji uopšte ne zna da cjeni jer nije on čamio za sintom i gubio živce...I tako taj isti njegov rad "preradi" u svoj (npr zamjeni ime ritma,boje,stavi svoje,itd...) i kobajagi on napravio set...A šta je jako žalosno---zbog takvih šupaka dan danas sve manje ljudi pravi setove-dakle većinom kruže oni napravljeni setovi i malo se samo zamjeni koja boja ili ritam i u suštini je to...Ja javno priznajem da NE ZNAM da pravim set u PA1X jer još ga nisam nastudiro ali brate kad sam imo PA80 skoro mjesec dana sam se zajebavo s njim dok sam ga uredio...Dakle svaki tjedan sam se sjetio da bi stavio ono,zamjenio ovo i slično...Kad sam ga dao u račun za PA1X sve mi je s njim otišlo (nisam mogo ni da prekopiram pošto je razmjena prošla vrlo brzo) i tako sad gledam po Sloveniji mnoge muzičare koje koriste moj set...Ali zato kad zagledam nekog takvog "muzičara" upitam ga kako si ga napravio a on počne da muti sve i svašta...Ja mu samo kažem da klikne jednu banku i izabere boju i da znam koja je.S tim dokažem da je set moje djelo jer ga poznajem u čiste detalje...E jedino ako baš ne izmjene sva imena boja onda mu kliknem na ono mjesto gdje je dx-Kontra,Brass,Wow i slično i kažem to je to...E tad se zaprepasti kako ja to znam na pamet...I kako da se čovjek zaštiti od takvog PIRATSTVA?...Nabiješ mu cjenu pa da se na guzicu složi...Dakle ovaj SUPER ČLAN rubrika treba da bude izuzetno za muzičare koji sami prave stvari i koji sami to uređivaju a ne za prdaroše koji su željni tuđeg posla i tuđe muke...Ja koliko znam ovi muzičari sa YU-Midi su pravi muzičari koji ulažu znanje i energiju u sintlusa,Nedim,Gago-Soke,AdrijanPA80,YU-Midi,Vaxter,Kreso,Cevap i možda još koji al za ove znam da su stvarno STRAVA od muzičara i da dosta rade samostojno...Aja da i sebe dodam al ja dolazim na red kad savladam sinth, ...Eto toliko od mene pozdrav svima i NE REKLAMIRAJETE TUĐE STRANICE POBOGU LJUDI...Ako nađete šta korisno na kakvoj stranici uzmite brate poskidajte sve i uploadajte na YU-Midi...Da,dobro čujete uveličajte ovaj naš sajt...Ja odkako sam sazno za ovu stranicu i odkako sam aktivan pišem ko lud na forumu...Jer znam da pričam s ljudima koji poznaju stvari a ne s šupcima kao na drugim sajtovim i forumima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline